Пресса

Энергия моря Вашим семенам

09 August 2022

Извините, этот техт доступен только в “Украинский”. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Ви вже маєте один універсальний кейс для 🌱протруювання насіння🌱 озимини у вигляді незамінного комплексу 🤩 Novalon_Seed_Treatment🤩 .
Але, щоб у Вас завжди був вибір, ми ще розкажемо про наш універсальний біостимулятор 🌊Speedfol_Marine🌊, але з точки зору його ефективності як комплексу для передпосівної обробки насіння.
Враховуючи особливості нашого біостимулятора, його не те, що можна, в потрібно використати при протруювання насіння:
✔ на основі 100% водоростей Ecklonia_maxima, а це вже цілий «біо-коктейль» з фітогормонів, полісахаридів, поліамінів, вітамінів, амінокислот та ін. корисних сполук;
✔ високий вміст фітогормонів: ауксинів і цитокінів у правильному співвідношенні, що зумовить активний розвиток кореневої системи на початкових етапах росту;
✔ комплекс біоактивних сполук додатково збагачений Фосфором, Калієм, Цинком і Бором;
✔ висока концентрація Цинку стимулює вироблення рослиною власних ауксинів, що додатково сприяє побудові розгалудженої кореневої системи;
✔ висока концентрація Фосфору, що унеможливить його дефіцит на таких критичних початкових етапах росту;
✔ низький рівень рН (4-5), що ідеально балансує в поєднанні із ЗЗР.
🤓 Тільки завдяки такому 🌟супер-БІО-коктейлю Speedfol_Marine 🌟 має високу ефективність вже за низьких норм: 0,6-0,8 л/т насіння.
ℹ️ За детальною інформацією щодо застосування та придбання продуктів звертайтесь до наших менеджерів та офіційних дистриб’юторів у регіонах.