Articles

Reliable fertilizer system for rapeseed

08 May 2019

Sorry, this entry is only available in Ukrainian and Russian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

Фаховий підхід та любов до своєї справи завжди викликають повагу.

Грамотна робота з культурою та використання високоякісних продуктів для листкового живлення забезпечує вдалу перезимівлю озимих культур незалежно від погодних умов.

Обробка ріпаку Спідфол Бор 17% гарантує оптимальне проникнення бору в рослину, та пролонговану дію добрива для забезпечення побудови міцної та ефективної судинної системи. Завдяки накопиченню цукрів і відсутності дуплистості ріпак перезимував добре і у відмінному стані відновив вегетацію.

Для відновлення та активізації роботи кореневої системи ранньою весною культуру було оброблено продуктами Спідфол МарінНовалон Фоліар 10-45-15+0,5 MgO+ME та Спідфол Бор 17%. Змодульовано стійкість до зворотних похолодань та приморозків, надано дефіцитний за умов холодного ґрунту фосфор з комплексом мікроелементів для активізації процесів обміну речовин та посилено бором для побудови нових здорових судин. Активізацію проростання пилку та успішне запилення надало внесення добрива Спідфол Бор 17%.

Компанія ТерраТарса відноситься з повагою і вдячністю до висококваліфікованих фахівців, що працюють в полі з любов’ю до землі та цінить партнерські та дружні відносини з такими господарями.