Press

The best potassium sulfate!

09 July 2022

Sorry, this entry is only available in Ukrainian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Сульфат_калію – саме той компонент, без якого неможливо закрити систему живлення овочевих та плодово-ягідних культур в другій половині вегетації.
🫑 🍅 🥒 🍓 🍆
📍 Сульфат калію ТМ Hydroponica_SOP – це кристалічне водорозчинне добриво з високим вмістом калію та сірки створене саме для такої мети!
🔸Це оптимальне висококонцентроване джерело Калій (510 г/кг) – Сірка (180 г/кг);
🔸Калій є одним з найбільш необхідних елементів для рослин, але головне для нас на цьому етапі те, що він підвищує якість параметрів плоду.
🔸Сірка є одним з найважливіших елементів живлення рослин. Це складова частина білка. Потреба в ній приблизно така сама, як і в Фосфорі. Але для нас буде важливим те, що Сірка бере участь в асиміляції нітратів рослинами і гальмує їх накопичення в плодах і в бульбах картоплі.
🔸 Це єдиний! на ринку України кислий сульфат калію, що робить його ефективніших на карбонатних ґрунтах у порівнянні з конкурентами.
🔸Придатний до застосування у будь–яких типах систем зрошення, для всіх видів сільськогосподарських культур та різних типах ґрунтів.
При застосуванні розрахунок кількості добрив проводиться за дефіцитом, головним чином, Калію і частково Сірки.
💦 Концентрація робочого розчину для фертигації:
🌀 закритий ґрунт 0,01–0,05% (0,1–0,5 кг/1000 л води);
🌀 відкритий ґрунт 0,01–0,1% (0,1–1 кг/1000 л води).
ℹ️ За детальною інформацією щодо застосування та придбання продуктів звертайтесь до наших менеджерів та офіційних дистриб’юторів у регіонах.