Press

Novalon Foliar is more than just a crystal fertilizer!

09 July 2022

Sorry, this entry is only available in Ukrainian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Новалон Фоліар – більше ніж просто кристалічне добриво!
💎 🌱 💎 🌱 💎 🌱 💎 🌱 💎
Лінійка кристалічних комплексних добрив Новалон_Фоліар – флагман в категорії позакореневого підживлення. Це саме той випадок, коли оригінальність складу (збалансований вміст N-P-K + МЕ в кожній формуляції, висока концентрація мікроелементів, метали хелатованих EDTA) поєднана з комплексом надефективних ад’ювантів:
✅ ПРИЛИПАЧ: добриво не змивається опадами, зумовлюючи тривалу дію впродовж 21-28 днів.
✅ ПАР–сурфактант: зменшує поверхневий натяг, рівномірно розподіляє розчин поверхнею.
✅ АНТИВИПАРОВУВАЧ: запобігає випаровуванню вологи – продовжує період поглинання розчину.
✅ РЕАКТИВАТОР: «захоплює» вологу з повітря – поновлює дію добрива забезпечуючи водою, необхідною для адсорбції.
Основні формуляції забезпечать корекцію живлення в критичні фази розвитку:
💠 Novalon Foliar 10-45-15+0,5MgO+ME – для корекції фосфорного живлення (високий вміст Фосфору (450 г/кг) і доступні для рослин хелатовані мікроелементи. Використовується на початкових стадіях росту та розвитку, у період формування генеративних органів, перед цвітінням, а також при дефіциті фосфору у рослин.
💠 Novalon Foliar 20-20-20+0,5MgO+ME – універсальний баланс Азот–Фосфор–Калій, плюс доступні для рослин хелатовані мікроелементи. Рекомендується до застосування абсолютно на всіх культурах, в період інтенсивного вегетативного зростання, коли необхідне збалансоване забезпечення рослин поживними речовинами.
💠 Novalon Foliar 9-12-40+0,5MgO+ME – формуляція з підвищеним вмістом Калію. Ідеальне рішення для застосування на завершальних етапах вегетації культур, коли потреба рослин у калії зростає. Підвищує якість урожаю, забезпечує рівномірність забарвлення плодів та подовжує зберігання.
ℹ️ ЗАСТОСУВАННЯ:
норма внесення:
🌾 на зернові, зернобобові, технічні, кормові, овочеві культури – 1–3 кг/га;
🍑 на плодово–ягідних культурах та 🍇виноградниках – 2–5 кг/га.
Novalon_Foliar – норми нижчі, а ефективність вища!
💎 🌱 💎 🌱 💎 🌱 💎 🌱 💎