Press

Осіннє підживлення озимого ріпаку

12 September 2022

Sorry, this entry is only available in Ukrainian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Ось і настав час подумати про перше підживлення озимого ріпаку. Наша задача передати Вам максимально корисний рецепт і детально пройтися всіма його складовими. А Ваша – отримати цінну інформацію і застосувати її під свої потреби і реалії.
Вперед:
🔹 ПЕРША СКЛАДОВА:🔹
позакореневе підживлення комплексними NPK+МЕ добривами для компенсування дефіциту елементів живлення, коли їх засвоєння обмежене природними факторами та ще слабкою кореневою системою. Особливий акцент робимо на Фосфор і Калій, адже ми маємо активізувати розвиток кореневої системи та забезпечити додаткове накопичення вуглеводів для кращої перезимівлі культур. Для отримання максимального ефекту від обробки слід обрати якісний продукт із високою концентрацією макро- та мікроелементів, пролонгованою дією за рахунок ад’ювантів, ідеальною сумісністю із ЗЗР. З погляду на це, лінійка добрив ✅Новалон_Фоліар✅ – це Ваш вибір. Вища ефективність за нижчих норм – 1-1,5 кг/га.
🔹 ДРУГА СКЛАДОВА:🔹
біостимулятор на основі з екстракту морських водоростей – як природнє джерело біоактивних сполук. Фітогормони, поліаміни, полісахариди, амінокислоти, та ряд інших корисних компонентів для стимуляції рослини, її підготовки до перезимівлі та підвищення імунітету. Надефективним є поєднання такого біо-коктейлю з Фосфором, Цинком та Бором, який є в стимуляторі ✅Спідфол_Марін✅. Акцент на ауксини сприятиме побудові міцної та розгалуженої кореневої системи, а значна концентрація поліамінів та полісахаридів забезпечить кращу перезимівлю. Висока концентрація біоактивних агентів визначає ефективність за низьких норм – 0,3 л/га.
🔹ТРЕТЯ СКЛАДОВА:🔹
Бор, який є неодмінним компонентом осіннього підживлення. Він сприятиме зміцненню кореневої системи, накопиченню цукрів у кореневій шийці, підвищить еластичність тканин, що знизить ризик розтріскування кореневої шийки, зменшить прояви дуплистості та загалом покращить морозо- і зимостійкість озимого ріпаку. І тут Вам допоможе ✅Спідфол_Бор✅, який має низький рівень рН, чим сприяє підкисленню робочого розчину, має високу концентрацію Бору – 170г/кг та за рахунок ад’ювантів матиме пролонговану дію вже при нормі 0,8-1 кг/га.
🌾Плануйте свою обробку зважено, а TerraTarsa Вам в цьому допоможе. 🌾