News

Почесний доктор Інституту водних проблем і меліорації НААН

30 September 2020

Sorry, this entry is only available in Ukrainian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Раді Вам повідомити, що рішенням вченої ради Інституту водних проблем і меліорації НААН присвоєно звання «Почесний доктор Інституту водних проблем і меліорації НААН» Гоголеву Андрію Івановичу за особливі заслуги в розвитку науки, популяризації і впровадження новітніх способів та технологій зрошення, довголітню наукову співпрацю з Інститутом.
Вклад Андрія Івановича у розвиток краплинного зрошення в Україні, неоціненний, що і було відмічено Американською асоціацією зрошення. У 2016 році Гоголев Андрій Іванович став лауреатом премії Crawford Reid Memorial Award. Ця премія заснована в 1979 році і названа іменем Рейда Кроуфорда, одного з президентів Асоціації. В ній номінуються особистості, які внесли значний вклад у розвиток і просування іригаційних систем, у тому числі – і за межами США.
Створений бізнес – це приклад того, як завдяки науковому потенціалу, енергії та інтелекту лідера і його команди, можна стабільно працювати і зростати навіть в кризові періоди. А реалізовані проекти, такі як комплекс для змішування рідких мінеральних добрив у м. Каховка, унікальна ґрунтово-агрохімічна лабораторія «ТерраЛаб» ім. проф. І.М.Гоголева, являються прикладом талановитого підприємництва, заснованого на синергії науки, бізнеса і сімейних цінностей.
 Андрій Іванович, команда компанії “TerraTarsa” та партнери щиро бажають Вам подальших творчих успіхів та досягнень на користь України.