News

Тепличний бізнес України – 2019

27 August 2019

Sorry, this entry is only available in Ukrainian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

22 серпня 2019 року компанія ТерраТарса прийняла участь у Першій міжнародній конференції “Тепличний бізнес України-2019“, що відбулася у м. Дніпро.


Всього на конференції взяли участь близько 150 делегатів, більш половина з яких – виробники плодоовочевої продукції в закритому грунті. Географія учасників охопила навіть закордонних експертів з Молдови, Грузії, Узбекистану, Таджикистану.
Учасники конференції обговорювали перспективи тепличного бізнесу в Україні, можливості експорту продукції та новітні системи вирощування плодо-овочевої продукції. Особливу увагу приділили новинкам добрив, біостимуляторів та новітнім системам поливу, адже без комплексного підходу неможливо отримати високоясного і конкурентного продукту.

Провідні агрономи компанії ТерраТарса презентували свою систему вирощування продукції в тепличних господарствах, що перевірена часом.

Основою будь-якої системи фертигації є прості водорозчинні добрива. Компанія ТерраТарса є постачальником високоякісних водорозчинних добрив у вигляді простих солей від провідних світових виробників (ТМ Ultrasol та Hydroponica). Доповнюють систему комплексні добрива з мікроелементами в хелатній формі. Власне такими є лінійка добрив Новалон та Нутріфлекс, які розроблені з використанням новітніх технологічних прийомів виробництва водорозчинних NPK–добрив. Добрива лінійки Новалон та Нутріфлекс добре розчинні у воді, тому не відбувається блокування форсунок, фільтрів та крапельної стрічки, що дуже важливо при вирощуванні в умовах закритого ґрунту. Важливим фактором для отримання високих врожаїв є також листкові підживлення біостимуляторами та антистресантами лінійки Спідфол Аміно. А підвищення цукристості плодів можна досягти за допомогою застосування унікального борного добрива Спідфол В.