Press

Autumn foliar application of winter cereals

03 September 2020

Sorry, this entry is only available in Ukrainian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

ОСІННЄ ПІДЖИВЛЕННЯ ОЗИМИХ ЗЕРНОВИХ
Оптимізувати розвиток озимих зернових культур восени можливо, починаючи з моменту проростання насіння і до фази 3-5 листків. Використавши обробку насіння і позакореневе підживлення продуктами TERRATARSA, ми створимо сприятливі умови для розвитку кореневої системи, стресостійкості і перезимівлі рослин.
✅ОБРОБКА НАСІННЯ
Першим і основним підживленням рослин на початкових стадіях їх розвитку можна вважати обробку насіння спеціальними добривами. Компанія TERRATARSA має у своєму арсеналі два унікальних продукти – НОВАЛОН_СІД_ТРІТМЕНТ та ПАВЕРФОЛ_ЕНЕРДЖІ_СІДС, які
?стимулюють ріст корінців за рахунок елементів живлення, амінокислот, ауксинів та цитокінінів;
?підсилюють стійкість до стресових умов та захворювань;
?створюють захист від провокаційної вологи і покращують умови для розвитку корисної мікрофлори.
Для оптимізації процесу коренеутворення та підвищення стійкості сходів до несприятливих умов рекомендується разом із попереднім продуктом застосовувати потужний біостимулятор із високим вмістом ауксинів – СПІДФОЛ_МАРІН.
✅2. ЛИСТКОВЕ ПІДЖИВЛЕННЯ
???Для кращого входження в зиму, починаючи з фази 3-5 листків зернові культури підживлюють комплексними спеціальними добривами з лінійки НОВАЛОН_ФОЛІАР.
Ми зможемо досягнути:
?покращення фосфорного живлення за низьких температур;
?підвищення зимостійкості за рахунок калію;
?формування надземної маси і оптимізації білкового синтезу за рахунок азоту;
?покращення фотосинтезу та поглинання поживних елементів завдяки магнію та забезпечення основними мікроелементами;
Доцільно разом із комплексними добривами застосувати біостимулятор СПІДФОЛ_МАРІН (0,3 л/га), який додатково стимулюватиме розвиток кореневої системи на ранніх етапах росту та розвитку рослин.