Press

ПРАЦЮЙ НА ВИПЕРЕДЖЕННЯ!

09 April 2020

Sorry, this entry is only available in Ukrainian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Квітневі температури продовжують тримати наших аграріїв в тонусі. Вдень стовпчик термометра піднімається до 15-18°С, але вночі різко падає до 0°С, а подекуди під дією сильних вітрів навіть нижче! Це неабиякий стрес для всіх рослин, що тягне за собою погіршення урожайності.

На період з 12 по 15 квітня знову на території України прогнозують зворотні заморозки. І знову аграрії будуть «витягувати» свої рослини антистресантами, щоб зберегти надію на гарний врожай.

Але можна піти іншим шляхом і зіграти на випередження.
Спитаєте як?! Та дуже просто! Ми про це не раз говорили, але тепер ще підкреслимо практичним досвідом.

Спідфол_Марін  – це єдиний варіант у підвищення морозостійкості культур! Біостимулятор на основі морських водоростей Ecklonia_maxima з високим вмістом фітогормонів, полісахаридів, збагачений комплексом макро- та мікроелементів.
Такий набір в сукупності сприяє підвищенню стресостійкості та накопиченню цукрів, щоб рослина краще пережила заморозки.

На фото чітко видно різницю як оброблений Спідфол_Марін (норма 0,4 л/га) озимий ріпак краще витримав зворотні квітневі заморозки ніж необроблена ділянка.