News

Проект «Ліжка ДОБРА»

12 December 2019

Sorry, this entry is only available in Ukrainian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

11 грудня 2019 року компанія «TerraTarsa» в рамках проекту допомоги терапевтичному відділенню Каховській ЦРЛ «Ліжка ДОБРА», що організовує Благодійний фонд «Лепта», відвідала благодійний вечір «У колі друзів».

Головна мета зустрічі і проекту в цілому був збір коштів на придбання нових функціональних ліжок для палати інтенсивної терапії для тяжкохворих пацієнтів, після інфаркту та інсульту! Як і завжди на вечорі була чудова музика, виступи талановитих артистів, смачне чаювання, запальний аукціон, ярмарок чудових сувенірів та дружнє приємне спілкування. Але головне – це позитивні зрушення у цій справі. Компанія «TerraTarsa» подарувала сертифікат на отримання 6 нових двосекційних ліжок з матрацами.

А вже наступного дня терапевтичне відділення прийняло обіцяний подарунок. Сподіваємося, що наш вклад у добру справу підтримають інші компанії міста, фермери, підприємці та всі небайдужі люди. Разом ми зможемо забезпечити більш комфортні умови для перебування хворих у стаціонарі Каховської ЦРЛ.